Η Εταιρεία


"Ένα φύλλο, μια χούφτα σπόρου... άρχισε με αυτά!"


Η αγάπη για τη γη, το όραμα και το μεράκι, γέννησαν τις ιδέες μας. Ο σεβασμός από τους ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν άνοιξε το δρόμο μας. Πέρασαν σαράντα περίπου χρόνια, πολλά άλλαξαν, αλλά είμαστε ακόμη εδώ, γιατί πολύ περισσότερα έμειναν ίδια!

Από τις αρχές της δεκαετίας του ‘50, συντοπίτες μας, φύτεψαν τις πρώτες φυστικιές στην εύφορη κοιλάδα του Σπερχειού. Ο Απόστολος Καμάρας, οδηγητής της επιχείρησης «ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΚΑΜΑΡΑΣ», έκανε τα πρώτα βήματα τη δεκαετία του ’70, ξεκινώντας από την παραγωγή φυστικιών στη Μάκρη Φθιώτιδας. Λίγα χρόνια μετά, επεκτάθηκε στην συσκευασία του προϊόντος και μετέπειτα στην εμπορία του.

Η επιχείρηση «ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΚΑΜΑΡΑΣ» συνεχίζει την πορεία της έχοντας ως γνώμονα το σεβασμό προς τους πελάτες της και την άριστη ποιότητα των προϊόντων της. Σήμερα, ο Δημήτρης Καμάρας, πλαισιωμένος από μια έμπειρη ομάδα συνεργατών, δραστηριοποιείται στην παραγωγή, διαλογή, συσκευασία και εμπορία όλων των ειδών ξηρών καρπών και αποξηραμένων φρούτων.

Η επιχείρηση «ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΚΑΜΑΡΑΣ» μένει πιστή σε μεθόδους που την κατατάσσουν στις «παραδοσιακές».
Το πλεονέκτημα της παραγωγής, διαλογής και επεξεργασίας του φυστικιού που είναι το κυρίως εμπορεύσιμο προϊόν, συμβάλει σημαντικά στην ανταγωνιστικότητά του.

Αμέσως μετά τη συγκομιδή, γίνεται η αποφλοίωση, η αποξήρανση και διαλογή των καρπών. Η «γραμμή παραγωγής» της επιχείρησης σε βασικούς τομείς είναι τα ανθρώπινα χέρια, αφού το σημαντικό στάδιο της διαλογής και συσκευασίας γίνεται χειρονακτικά. Τα προϊόντα φυλάσσονται σε ειδικά διαμορφωμένους αποθηκευτικούς χώρους, εφοδιασμένους με ψυγεία και αφυγραντήρες. Κατ’ αυτόν τον τρόπο είναι απολύτως σίγουρο ότι το προϊόν που θα φτάσει στα χέρια του τελικού καταναλωτή είναι φρέσκο, καθαρό, και πληροί τις προδιαγραφές των τροφών που είναι απαραίτητες για την σωστή διατροφική αλυσίδα.

Εκτός από το φυστίκι, η επιχείρηση προμηθεύεται από επιλεγμένους παραγωγούς και άλλα είδη ξηρών καρπών και αποξηραμένων φρούτων. Η προώθηση των προϊόντων γίνεται αποκλειστικά από στελέχη της επιχείρησης, αφού η προσωπική επαφή με τους πελάτες μας αποτελεί κριτήριο αξιόπιστης και ειλικρινούς συνεργασίας.

Για σαράντα περίπου χρόνια, οι άνθρωποι που μας εμπιστεύονται είναι κοντά μας. Βασική μας αρχή και προϋπόθεση για τα επόμενα βήματά μας, είναι η διατήρηση της ποιότητάς των προϊόντων μας κάτι που για εμάς αποτελεί την καλύτερη διαφημιστική καμπάνια.

Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας στηρίζετε επιλέγοντάς μας.

Διαλογή Κελυφωτών Φιστικιών

Με γραμμή παραγωγής 500Kg ανά ώρα και άριστη ποιότητα διαλογής, επεξεργαζόμαστε τα φιστίκια σας γρήγορα, αποτελεσματικά στις καλύτερες και πιο συμφέρουσες τιμές τις αγοράς.

Έχοντας ως γνώμονα τους κανονισμούς ελέγχου ποιότητας & διαχείρισης τροφίμων, καθώς επίσης και την διασφάλιση της συνεργασίας μας με τον παραγωγό, “πιστοποιούμε” τα προϊόντα σας για τη σίγουρη και ασφαλή πώλησή τους.